Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Stemmestyring


Stemmestyring - hænderne fri, øjnene fri af skærmen.

I GT-Command er stemmestyring en valid måde at køre på. Forudsætningen er at du indsætter head-sættet fra GT-Command in PC'ens jackstik og at du åbner stemmestyringen i GT-Command proceslinjen.

Du kan styre alle enheder med stemmen, herunder er nogle eksempler. Metoden er at udtale kommandoer som "Hvem, Hvad, Hvordan"

1) Køretøj retning og hastighed, sig: "Thomas frem 25",
hvor Thomas er et lovligt tognavn og 25 udtales femogtyve eller to fem.
2) Køretøjsfunktioner, sig: "Thomas Funktion 0 til",
hvor F0 er kørelys , Kunne også udtales "Thomas kørelys til"
3) Sporskifter, sig: "Tango 27 lige",
hvor Tango betyder sporskifte og T27 er ID på sporskiftet.
4) Signaler, sig: "Victor 52 grøn",
hvor Victor er kort for signal og 52 udtales tooghalvtreds og V52 er signal ID.
5) Automationer, sig: Alpfa 23 til",
starter automationen med ID A23.

Stemmestyring er godt til rangering og tæt kørsel på stations arealer, hvor du laver den fine og langsomme kørsel. Stemmestyring kan læres udenad og holder dine øjne på anlægget mens du taler og muliggør at dine hænder kan koble vogne o.l. så det hele glider lidt nemmere.

Du kan se navnene på lydene i køretøjs type editoren, og du kan rette dem til andre navne, eller tilføje dine egne. Tognavne rettes i tog-konfiguratoren, direkte på skærmen under "I".

Vore manual har en komplet liste over kommandoerne og tale kombinationerne.
Name

brug egenavne på dansk med store bogstaver, mikrofonsymbolet vises når navnet er lovligt.

Vælg stemmestyring i proceslinjen

klik på mikrofon feltet og skifte mellem rød (ingen stemmestyring), gul Klar til at blive aktiveret, og grøn -> så er du på.
Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com