Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Styr Lyset


Stedsbestemt og event bestemt lyssætning på køretøjer, droner etc,

Med GT-Command og GT-Position kan du styre lyssætningen på dine køretøjer afhængig af både din position og hvilken aktion, der netop nu sker.

Positionssystemet fortæller hvor køretøjet er, er det f.eks på vej ind i en tunnel tændes lyset. Er det f.eks på en parkeringsplads reduceres lyset. Er det et tog på stationen, så skiftes til markeringslys (hvis dekoderen kan det). Ligeledes hvis flere køretøjer indgår i en aktion kan de f.eks alle få advarselsblink sat til automatisk.

Til at varetage dette indgår både positionssystemet, og hvilke skilte, signaler, og virtuelle blokke du har placeret ved spor eller vej. Og selvfølgelig kan du selv iværksætte dine aktioner, eller lade automatikken gøre det helt eller delvist. Nogle eksempler er:
- Normal kørsel kan være med lys eller uden lys, afhængig af hvilket land du kører i.
- Lys kan tændes og slukkes ved tunnellers
- Lys kan tændes hvis du f.eks har dit anlæg i mørke
- Langt lys på tog på frie strækninger, positionslys ved perron
- Opblænding ved overhaling, langt lys hvis ingen er foran.
- Blå blink ved brand eller uheld, kan sammenstykkes med lyd og positionsbestemmelse.
- Venstre og højre afviser blink når du drejer væk fra vejen, ophører automatisk når handlingen er fuldført
- Droner kan have forskellig lyssætning afhængig af 3D position.
- Advarselsblink tændes automatisk hvis du standser i en kø hvor bilen foran har advarselsblink. Og slukkes når du igen kører.

Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com