Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Styr Hastigheden


Stedbestemt Hastighed

Hastighed og retning på køreøjer i GT-Command og GT-Position kan sættes på flere måder:
- Manuel hastighed ved at dreje på en kanp på den digitale styreboks, eller ved at stille på en smartphone.
- Stedbestemt hastighed som styres af trafikken, signaler, skilte, blokke og omkringliggende køretøjers positioner, både biler og tog på veje og skinner.
- Automatisk hastighed, som sættes af dine automatik funktioner. Automatikken kan køre mange på en gang , standse alle eller køre alle

For at gøre det intelligent opererer vi med to hastigheder:
Desired speed = ønsket hastighed hvis det var muligt
Actual speed = Aktuelle hastighed som omgivelserne m.v. tillader, f.eks kan du ønske at køre 50 køretrin/km/t, men du passerer netop et skilt med farlig vejsving som kun tillader 30 - så er den aktuelle kun 30 indtil skiltet er ophævet.

Standard DCC-styrebokse stiller direkte DCC-kommandoer på sporet og de opfattes af dekoderen, så af sted går det - - uanset andre køretøjer, skilte, virtuelle signaler, virtuelle blokke, afstandsstyring m.v.
Derfor bør automatisk drift altid styres fra PC'en uden at brugerne direkte anvender knapperne på controlleren. Man kan sige at de dyre styrebokse til intelligent kørsel er spild af penge. De simple styrebokse uden knapper er faktisk de bedste og billigste til dette formål.

Sammen med Uhlenbrock har vi udviklet en intelligent håndholdt fjernbetjening, som spørger PC'en inden hastigheden stilles. den nye Daisy II løsning. Den udnytter også den samme radio.

På billedet ses en kørekontrol fra et tog.
Markøren viser ønsket hastighed og den blå skyder viser den aktuelle hastihed. Her er de to ens.
Men hvis du hold for et rødt signal ville den blå bar være på 0 og markøren stadig på f.eks 50. Så snart du får grønt stiger den aktuelle  hastighed fra 0 til markørens position.
Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com