Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Gamesontrack® GT-Command Extra (GT-Command Extra)


Gamesontrack® GT-Command Extra -- Flere brugere på samme anlæg

GT-Command Extra er den billigste løsning til flerbruger styring på samme anlæg.

GT-Command Extra arbejder som en normal GT-Command. Den installeres på en ekstra PC'er. Denne extra PCer forbindes via en router til den værts PC'er, som har en standard GT-Command og som styrer den Digitale Central. Der kan tilføjes lige så mange Extra  som routeren kan håndtere.

GT-Command Extra kan ikke selv forbinde sig til en Digital Centralenhed, men KUN via værts PC'er.

Den har dog alle de normale GT-Command funktioner. Derved kan alle brugere f.eks tale til, se og overvåge både egne tog og alle de andres tog via den smarte monitor, eller holde specifikt øje med bestemte tog og sporbesættelser.

I flerbruger styring kan man beslutte om alle skal kunne se og styre alt, eller man vil fordele tog og anlæg bland flere brugere. Dette sidste gøres simpelthen ved at at opdele systemfilen med loks, sporskifter, togveje etc i netop de afsnit, som øvrige brugere skal kunne se. Værts brugeren ser og styrer alt.

Hvis flere venner kommer sammen og har GT-Command hjemme kan man fra V 2.0 umiddelbart forbinde dem uden at skulle tilkøbe GT-Command Extra.
Seneste nyt
11.1.21
Nye lokationer Businesspark Fælledvej 17, 7600 Struer
Kontoradresse;
GamesOnTrack A/S
Fælledvej...
17.7.19
Prisændring på Sender Decoder med lille transmitter
På grund af prisforhøjelser fra vores ene leverandør på den lille transmitter,......
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com