Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

GT-Command


GT-Command med stemmestyring og automation - enkelt og kraftfuldt

GT-Command virker sammen med alle de beskrevne digitale centraler.

GT-Command med headset købes hos forhandlere eller her:  shop.gamesontrack.dk

GT-Command er en kommandostyring, hvor du bl.a. kan bruge stemmen. GT-Command hjælper dig med at kommandere dine tog, dine spor og øvrige digitale enheder. Normalt vil du bruge knapperne på din styreboks, pennen på din fladskærm eller måske en remote controller. GT-command gør det direkte via dit headset eller din PC. Kommandostyringen har et unikt og enkelt sprog, som er let at lære både at skrive og tale.

Med GT-Command behøver du ikke tænke på, hvilket sporskifte eller hvilket lokomotiv, der styres fra hvilken knap. Du har fri adgang til alle tog og enheder i den orden, det passer dig. Via den indbyggede filtrering og validering sikrer vi, at du kun kan kommandere det, du rent faktisk har navne til og numre på.
Stemmestyringen virker i et frit format, hvor mikrofonen er åben hele tiden, og i et mere kontrolleret format, hvor du manuelt åbner og lukker, når du vil udstede en kommando. Det er nemt at lære at stemmestyre, men det kræver, at du taler tydeligt og relativt hurtigt. Hvis du køber GT-Command hos din forhandler, får du et headset med, som vi har testet. De fleste headset af en rimelig kvalitet virker dog, så har du et i forvejen, kan det måske bruges.

GT-Command har været testet over en længere periode, og der er opbygget stor erfaring med lydafviklingen. Med produktet følger der mange tusinde navne, som du kan vælge at bruge til f.eks. dine tog og dine lyde, dine lys etc. For at sikre en effektiv kommandoafvikling og en god stemmegenkendelse kommer vi med en anbefaling til, hvordan du nummererer dine øvrige enheder. Eksempelvis er der indbygget en ”Stop Alle”-knap på tastaturet, som modsvares af en "Stop Alle"-kommando, hvorved alle hastigheder sættes til 0.

Automationfunktionen til intensiv drift og spil (GT-Automation)

GT-Automation er integreret som en del af  GT-Command
GT-Automation er endnu en udnyttelse af det unikke kommandosprog i GT-Command. Med GT-Automation kan du opbygge en samlet sekvens af mange kommandoer. I den sekvens kan du indsætte betingelser, pauser, gentagelser osv. Vi kalder det en kommandosekvens. Og du kan opbygge mange sådanne sekvenser, som du kan afvikle enkeltvis eller flere samlet.

Du kan bruge GT-Automation til automatisk at køre dine tog på plads, du kan køre pendlertog som krydser hinanden og skal vente på sporbesættelser, og du kan sætte en basistrafik i gang, som du så med stemmen styrer andre tog ind igennem. Med GT-Automation kan du gennemføre komplicerede spil hurtigere, og frem for alt får du aktiveret dine lyde, dine lys og alt det sjove, som man ofte glemmer at aktivere, når man kører. På den måde bliver det hele lidt sjovere.

GT-automation virker sammen med GT-Monitor og GT-Command. Derfor kan du også stemmestyre et tog, som egentlig er drevet frem af en automation. Du styrer ikke bare tog, men også ruter, sporskifter, afkoblinger, drejeskiver m.v. gennem automation. Alt, som har en digitaladresse eller en virtuel blok fra GT-Position, eller en S88-registrering, kan indgå.

GT-Command kan køre op til otte automationer ad gangen som standard. Kører du mere skal du have GT-Command PRO
Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com