Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Headset


Almindelig headset med stik og kabler

Du vil som hovedregel kunne anvende dit almindelige headset, hvis det har en mikrofon, som kan justeres tæt til munden, og har et godt signal/støj-forhold. Til brug for styring af legetøj har vi testet flere headset-typer. Vores anbefalinger er at bruge et nomalt Mono-headset, hvor det ene øre er frit til at lytte til omgivelserne. Med et headset med en hovedbøjle har du frie hænder, og det sikrer et godt signal/støj-forhold.

Tilbagemeldinger fra vores brugertest har vist, at Sennheiser PC20 og Plantronics Audio 310 begge opfylder formålene. Vi har valgt Plantronics Audio 310 som vores standard-headset. Dette headset er inkluderet i GT-Command, som du køber hos forhandlerne. Det har endvidere den fordel, at hovedbøjlen og mikrofonarmen er relativt stive, så headsettet sidder godt. Du kan bruge headset på højre eller venstre øre efter behag.
Sennheiser PC20 og Plantronics Audio 310 kan købes i detailhandlen til priser omkring 150-200 kr. inkl. moms.

Wireless headset: Gå rundt om din bane, tal til dit anlæg og brug dine hænder frit.

Hvis du har et lidt større anlæg, er et wireless headset måske løsningen for dig. Med et sådant headset kan du gå rundt om dit anlæg og bevæge dig mere frit, end et kabelbaseret headset tillader. GamesOnTrack har afprøvet flere headsets, som enten forbindes til GT-Command via PC'ens bluetooth eller via en lille basestation, som tilsluttes en USB-port på PC'en.

Det har vist sig, at det generelt er vanskeligt at få PC'ens bluetooth-funktionalitet til at virke på det kvalitetsniveau, som er nødvendigt for stemmegenkendelse. Vi har endnu ikke haft succes med en stabil og god kvalitet.

Dog opnåede vi med det forholdsvis dyre headset CS 60 fra Plantronics med hovedbøjle både en god stemmegenkendelse og en god virkning på otte meters afstand. Det rækker formentlig også længere.
Til CS 60 skal du installere en softwarepakke, som medfølger. Den opretter et ikon i proceslinjen på PC'en, som du skal sikre dig er i låst tilstand, før headsettet virker stabilt. Du skal endvidere huske at vælge dette headset i kontrolpanelet under audio-enheder og sætte mikrofonens indgangslydstyrke lavt for at filtrere så meget støj væk som muligt. Headsettet skal oplades efter en-to timers konstant brug.
Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com