Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

GT-Monitor


Gamesontrack® Monitor (GT-Monitor) - et gratis fundament

GT-Monitor overvåger, fejlfinder, og administrerer dine data

GT-Monitor gør det nemt for dig at få tog, sporskifter, ruter, sporafsnit, blokke m.v. registreret i et lettilgængeligt tabelbaseret system. Du forbinder systemet til din bane via din styreboks og lader blot togene køre, mens du aktiverer dine enheder. GT-Monitor samler alle data op og placerer dem herefter, hvor den kan.

GT-Monitor er nem at opsætte, og du er i gang inden for en time. Brugertest har vist, at mere end 50 sporskifter kunne registreres på mindre end fem minutter på et stort anlæg.
Din opgave er blot at tilføje dine navne, udvide med tekster og forklaringer og evt. justere specialting som drejeskiver o.l.

GT-monitor er fundamentet for at kunne bruge GT-Command og GT-Automation. GT-Monitor er inkluderet i disse to produkter, men kan anvendes selvstændigt og er gratis. Så snart du har bygget lidt kan du begynde at bruge GT-monitor, du behøver ikke vente på, at alt kommer på plads.

-> Via den indbyggede monitor kan du overvåge, filtrere og sortere i alle handlinger, der sker på dit anlæg. Du kan finde frem til, om tingene skifter rigtigt, hvor lang tid du holder stille, eller hvilke områder du måske slet ikke benytter. Alle registreringer sker pr. sekund.
-> Du kan vælge at registrere hastighed i traditionelle skalatrin 0:28 eller 0:127, eller du kan kalibrere dine tog og køre km/t eller cm/s.
-> De fleste brugere vil gerne køre intensivt og udnytte anlægget maximalt. GT-Monitor har indbygget monitorering af hvor meget, du kan håndtere, og du kan selv bygge små opgaver, som Activity-oversigten kan hjælpe dig med at logge.
-> Alle dokumentationer kan efterfølgende anvendes af GT-Command og GT-Automation. Når du ønsker at bruge stemmestyring, vil alle navne og ID'er blive valideret i forhold til ordbogen, så GT-Command kan genkende din tale.
-> GT-Monitor gemmer alle logs og systembeskrivelser, så de er lette at genfinde. Du kan have mange systembeskrivelser gemt (men kun køre en ad gangen). Det er en fordel, hvis du ombygger dit anlæg.
GT-Monitor er gratis.  

Til gengæld for det gratis program beder vi om dit navn, din adresse og e-mail og håber på, at du vil bidrage med feedback, så vi kan videreudvikle GamesOnTrack.

Få en gratis download med 30 dages test af GT-command via vores onlinebutik: shop.gamesontrack.dk
Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com