Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Tid til at lege


Tid til at spille

Togfører 1 er 5 spil på et enkelt modelbane layout. Det kræver kun en almindelig sporoval, et vigespor til en station og et stikspor til depotet. Derudover skal man bruge en digital styring med et tilbagemeldings modul til mindst 6 afsnit. Og så naturligvis GT-Command. Man behøver ikke bygge nyt, men kan bruge det, man allerede har og justere (kalibrere) spillet til ens eget anlæg. Man kan nok ikke vinde uden stemmestyring, men man kan godt prøve. Spillene kan ikke afvikles på test licenser.
Umiddelbart er det ikke så svært at styre modeltog. Man drejer på knappen  - eller taler - og det kører - - hvis der ellers er strøm og rene skinner. Men det bliver sværere hvis man indenfor en given tid skal nå en hel masse: Samle passagerer op og vente mens de står af og på, kun må køre med visse hastigheder på bestemte afsnit, skal køre afsnittene i en bestemt rækkefølge, får defekter undervejs, som skal repareres osv. Og uret tikker, mens pengene fosser ud af kassen til diesel, personale og andet godt.
Med Togfører 1 er der lagt op til nogle udfordrende timer for børn og voksne. Det er også lærerigt for det er naturligvis ikke bare fræs men også planlægning og afgørelser, der skal træffes momentant. I nogle spil er grænsen for at vinde rimelig høj.
Man bliver Togfører af 1. gard når alle spil er vundet og man opsparer good-will og erfaring, som kan bruges i næste spilserie, der kommer til maj.
Tilknyttet fil:    GOTgames1-Info-DK (541 Kb)

Hvad hedder det?

Frederik forstod ikke helt hvad jeg sagde. Det var alligvel for langt og et historisk navn. Men jeg sagde, lad os kalde den Frederik, det er den grønne og lad os kalde den røde for Cecilie som din lillesøster. Vi døbte dem i Gamesontrack, skrev et nyt navn ud for de to lok's og ventede de obligatoriske 5 sekunder. I forvejen havde jeg døbt lydene til "maskinrum" og "Turbinelyd". Så kører vi: "Frederik frem tre nul" , "Cecilie Frem fire fem". Og for at dupere: "Frederik Maskinrum Til" .  Det forstod Frederik ikke, det lyder da som når onkel Søren kvaser biler med den store grab mente han. Nå, det måtte vi lige rette, så det kom til at hedde: "bulldozer". "Frederik Bulldozer til". Og med Cecilie og Frederiks bulldozer lyd fik vi faktisk en sjov time til at gå med at aktivere de mange lyde på mine loks og køre tog med underlige navne. Tja - måske lidt langt fra min litra verden, men det var hyggeligt. Og Frederik kan nemt tale-styre tog selvom han kun er 10 år.

Nemt, sjovt og spændende

Med GamesOnTrack bliver det sjovere og mere enkelt at lege med modeltog for både børn og voksne. Vi forener modelverdenen med den virtuelle PC-verden, så du over nettet kan dele dine oplevelser med andre brugere og konkurrere mod dem.

Du får helt nye muligheder for at styre, tale til og automatisere dine tog, samtidig med at du deltager i den store modelverden uden for din eget anlæg. Gradvist vil du se, hvordan enkle opbygninger gør det let for dig at få mere ud af både din egen og dine venners verden.

Kombinerer du dine modeltog med GamesOnTracks software kan du spille enkle og komplicerede spil, du kan deltage i turneringer, udbygge din bane, konstruere store anlæg og drive en kompliceret mission. Du kan faktisk blive stormester over en hel modelverden!

Men du kan også bare lege …

Software der udfordrer

Vi udarbejder softwaren bag alle dine muligheder. Vi forbinder dit anlæg med en virtuel verden, vi hjælper dig til at styre bedre og køre med høj intensitet og med at få spændende spil ind på din bane. Vores produkter kan anvendes uafhængigt af hvilket mærke, du kører, når blot du har en digital styrebox med et PC-interface.
I løbet af de næste 6-12 måneder vil vi gradvist åbne for en hel ny verden for dig og dine modeltog. Følg godt med, så du kan være med til at drive denne nye trend, hvor den virtuelle og den fysiske verden mødes i helt nye og spændende muligheder. Modeltog bliver in som aldrig før – både for børn, unge og voksne.
Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com