Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Links


Hvorfor skal det være så kedeligt at dokumentere?

Ingeniører har bygget verden, og ingeniører har lært, at man skal dokumentere, hvad man gør. Derfor har vi udviklet en mængde hjælpeværktøjer, editorer, grafiske tegneprogrammer osv., som er nyttige redskaber, når vi skal fortælle andre – eller endnu værre en computer – hvordan tingene hænger sammen.
Men ofte er det kedeligt at dokumentere. Vi gider det ikke, og det fratager os måske endda fornøjelsen af at lege med vores opfindelser, vores anlæg, vores robotter.
Vi har besluttet, at GT-Monitor og computeren selv må finde ud af, hvordan tingene hænger sammen, hvilke tog vi har, hvilke enheder der sidder hvor, hvor vores strækninger er osv. Idéen er simpelthen den, at du lader dine tog køre rundt i lærings-mode, dvs. et lille filter holder øje med, om der kommer nye tog, vi ikke kender, om der kommer nye sporskifter eller nye strækninger, og så beder GT-Monitor blot om, at du kalder det, hvad du synes, det skal hedde. Og vi venter ikke på, at du skal have en komplet beskrivelse, vi kan sagtens arbejde, selvom registreringen er ufuldstændig.
Derudover synes vi, at du skal bestemme, hvilke navne og hvilke bogstaver du vil anvende – både til din overvågning og til din efterfølgende kommandering af dine tog og enheder.
Vi giver dog en række anbefalinger til navngivning af sporskifter, ruter, m.m., som gør stemmestyring let.
For når du skal til at spille, og det hele bliver lidt intenst, så ved vi godt, at tingene skal være nemme at huske og finde.
Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com