Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Rolig, rolig nu!


Remote schweitzer

Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin banen, er du klar over at det fræser rundt?". Jeg svarede bare: "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"

Den lille sov allerede, og jeg sad faktisk med mit headset på - det ene øre naturligvis - og talte: "Saturn frem ni nul", men da hun kom farende ind satte jeg trumf på: "Saturn horn til!" Sådan, og selv gennem bryggersdøren kunne jeg høre at den tudede. Og derpå: "Saturn Stop! Mikrofon fra", GT-Command virker på distancen.

Via GT-Monitor havde jeg fuldt styr på, hvad toget foretog sig i bryggerset, hvor banen står og via kommunikationen fra min allestedsnærværende lap top, som blot var tilsluttet husets wireless, styrede jeg min togbane fra et helt andet rum. Mest for sjov, og mest for at se om monitoren var præcis nok til at jeg vidste hvornår jeg skulle sætte en GT-Automation tilbage rangering i drift, så mit schweitcher-tog kom præcis tilbage på spor 6. Det gjorde det. Games-On-Track. Man har kun det sjov man selv laver. Og somme tider er det ret morsomt!

Hvilken intensitet

GamesOnTrack GT-Monitor overvåger dit anlæg på flere måder, end du kender fra de vante styrebokse og digitale centraler. Vi vil bl.a. hjælpe dig med at fortælle, hvor spændende dit anlæg er, hvor intenst du kan køre på det, og hvor mange effekter du kan vise.
Indrømmet; det handler om, hvor meget udstyr du har, men det handler i lige så høj grad om, at det virker, at du kan aktivere det, og at du kan komme omkring på dit anlæg. For mange er det spændende også hastigheden og især blandingen af en høj kørselshastighed med flere tog i gang på et snævert område. Alene dynamikken og din evne til at styre den – måske blandet med den automatik du har indbygget – gør dit anlæg spændende i længden.
GT-Monitor kan måle og vægte, hvor intenst du kan drive dine tog. Det handler ikke kun om mange tog, det handler først og fremmest om, at dem, du har, kommer ud at køre – samtidig. Vi beregner antallet af tog og deres hastighed for hvert tog, du har, med en vægtet værdi, 1 for langsomt, 2 for jævnt og 3 for hurtigt.
Har du fire tog, der alle kører hurtigt samtidig, har du en maximal intensitet på 12. Vi kan løbende måle, om du kan holde det i gang, og hvornår du gør det bedst. Al erfaring viser jo, at det er svært at holde flere tog kørende sikkert og med høj hastighed i længden. Din evne til at nå den høje intensitet viser, hvor erfaren du er, og hvor godt du kender dit anlæg. Og vi viser dig, hvor du evt. kunne opnå mere.
Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com