Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Tips & Tricks GT-Position


Rækkevidde - kan senderen skjules

Se i vedlagte artikel vores måleresultater angående hvor stor en åbning, senderen skal bruge. Under normale forhold behøver du næsten ingenting.
Tilknyttet fil:    Rækkevidde (586 Kb)

Opsæt satelliterne rigtigt

Hvis du har et 2D-scenarie så skal dine modtagere sættes udenfor banen, mindst 20 cm udenfor yderste spor. Årsagen er at vi ikke har en 3. modtager til at bestemme højde og derfor opnås stor usikkerhed lige under modtagerne og tæt på.

Opsæt normalt altid modtagerne som vist p billedet, dvs med en 45 grader (30-60 grader) hældning ind mod anlægget. eller hvis modtagerne i 3D sidder over anlægget så de hælder mod de hjørner, der er længst væk.

Lad være med at sprede modtagerne, det er bedst at samle dem, f.eks i en trekant som er 1,5-2 m mellem hver modtager. Husk også at din nøjagtighed på ethvert sted bestemmes af den modtager, som har den svageste måling.

Ved lange skyggebanegårde kan man måske med fordel opsætte 3-4 modtagere på linje, da man kun har et 2D måling alligevel. Selve rampen op/ned kan være svær hvis det er en rund helix. Den er jo svært at afbilde i et xy system. Vælg normalt at lade rampen være kun 1 samlet blok, og kør på den med 1 tog ad gangen.

Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com