Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Positions billeder
Positionering og automation og styring

GT-Command version 4.5.0.83 er frigivet

25. marts 2020
GamesOnTrack har frigivet en ny version af GT-Command med rigtig mange opdateringer og ekstra funktioner. En stor del af opdateringen har med forøget aktivitet i Holland at gøre. Derfor findes også nu en Hollandsk oversættelse af GT-Command UI for dem som har den interesse. Men blandt de øvrige vigtige opdateringer er:

- Support for en opdateret GT-Xcontrol DCC Booster. Denne komponent (Item 3102731) er en særdeles væsentlig nyskabelse som muliggør en super nem opstart med Positionering af tog. Forsyn dine skinner med denne komponent. Så kan du via GT-Command køre dine tog med DCC-dekodere direkte via radioen og udnytte evt. lyd dekodere og meget andet på dine tog. Og positionen skaber du bare ved at sætte en sender i en togvogn.

- Support for en stor variation af din PC's skærmopløsning. Tidligere kunne vise versioner virke presset, men nu ligger der en udvidet løsning her.

- Support for bedre farvevalg i scenarier, i overgangen til det var ældre udgaver alle blevet grå, Nu er det le i 3D at se hvordan scenarierne dækker.

- Bedre overblik over dine enheder vis log vindue.

- Og som sædvanlig kan alle de øvrige tilføjelser og rettelser ses i versionens changelog, når den er installeret.

God fornøjelse
-
-

Seneste nyt
25.3.20
GT-Command version 4.5.0.83 er frigivet
GamesOnTrack har frigivet en ny version af GT-Command med rigtig mange opdateringer......
16.2.20
Kursus I Holstebro, AFLYST PGA AF CORONA BEGGE DAGE.
Vi afholder kursus i GamesonTrack lørdag den...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com