Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Positions billeder
Positionering og automation og styring

GamesOnTrack privatlivs politik og databeskyttelse

12. juni 2018
Vi passer godt på dine data. Vi gemmer endda nogle af dem. Læs her den korte udgave af hvad vi gør og hvorfor. Længere nede finder du en masse detaljer om de regler, vi følger. Spørg os gerne, hvis du vil vide mere.


Den korte udgave:

- Vi gemmer din email adresse og dit navn når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på nyhedsbrevet.

- Vi gemmer også din adresse og dit telefonnummer når du bestiller varer hos os - men vi gemmer ikke dine kreditkort oplysninger, dem har vi ikke. Vi gemmer dem så længe du bruger vores produkter og licenskode. Hvis du en dag ikke vil det mere så kan du afmelde licenskoden og vi sletter dine data.

- Hvis du bruger vores cloud og back-up service sammenkæder vi din licenskode med dine systemfiler.

- Vi sælger ikke eller vi giver ikke dine data væk til 3. part.

- Hvis en af vore partnere skal udføre service på vores vegne får han de nødvendige oplysninger men skal passe på dem på samme måde som vi gør.

- Du kan altid bede om både se de oplysninger, vi har, få dem korriget eller slettet. Hvis dine oplysninger slettes må licenskoden også opgives.


Se den udvidede version herunder på engelsk)


Tak fordi du bruger vores produkter. Vi bestræber os på at give dig den bedste service og en genial oplevelse med en helt anden måde at køre tog og biler på.

Venlig hilsen
Dit Gamesontrack team
Niels Bo Theilgaard
Direktør

Admin@gamesontrack.com
Nygade 12
7500 Holstebro
Danmark
cvr 31053013Tilknyttet fil:    GOT Databeskyttelses principper (197 Kb)
Seneste nyt
25.3.20
GT-Command version 4.5.0.83 er frigivet
GamesOnTrack har frigivet en ny version af GT-Command med rigtig mange opdateringer......
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com