Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Positions billeder
Positionering og automation og styring

Hobbymesse Rødovrehallen 3+4 Marts

19. februar 2018
Vi udstiller på Hobbymessen i Rødovre med samme udstilling som i Nurnberg. Evt. nye brugerne kan her få en fremvisning og en drøftelse af om og hvordan systemet kan anvendes til Jeres anlæg. Vi vi vise vores nyheder fra Nürnbergmessen 2018, bla.:
- Den lille nye flade transmitter på kun 5x5x2 mm
- Selvkørende større bil som KUN kører på positionssystemet men uden tråd i vejen
- Tilslutning til batteridrift for større tog
- en fuld 3D visning af køretøjer i flere plan.

På GOT-kurserne i efteråret og på diverse møder har vi drøftet mulighederne for at dele viden og erfaring brugerne imellem. Der er 500+brugere af GOT-systemet i verden, og naturligvis en pænt antal i Danmark om end Tyskland har langt flest.

Vi synes Rødovre messen dette år er en god lejlighed til at se om interessen er til stede for i hvert fald til en uformel workshop. Og til måske at danne en brugergruppe som kunne dele glæder og sorger, oplevelser og udfordringer inden for vores måde at køre tog og biler på. Torben Rasmussen har velvilligt lovet at hoste en workshop både lørdag kl. 14 og søndag kl. 13 i et særligt lokale på 1. sal i Rødovrehallen. Alle GOT-brugere er velkomne. Tilmelding vil være fint på e-mail til admin@gamesontrack.com , vi kan så sende en gratis indgangsbillet og så ved vi lidt hvor mange, der kommer og kan sørge for en kop kaffe. GOT kan ikke både være ovenpå og stå i hallen. Hvis I ønsker bestemte emner taget op bedes I sende dem med på tilmeldingsmailen.

Hvis brugerne på den workshop ønsker at danne en brugergruppe synes vi det er rigtig fint, men vi kan desværre ikke blande os ind i det af resourcemæssige årsager. Vi kan bestemt se noget godt i at kunne dele viden, også selv om vi har forum og andre værktøjer. Vi har kun 3 hensyn, der skal tages:
- Vores navn skal bruges respektfuldt i henhold til selskabets formål om at udbrede en sjov og ny måde at køre biler og tog på med indendørs positionering.
- Der må ikke kommunikeres offentligt på vores vegne, - samme regler som i Forum.
- Vi må ikke understøtte en brugergruppe med tilskud eller anden støtte som ikke kommer alle brugere ligeligt til gode, f.eks., hvis et kursus er gratis er det gratis for alle.


Seneste nyt
30.11.18
Satellitter inden i huse
I Köln 2018 viste vi en brandstation med satellitter inden...
8.11.18
Ny komplet sender med 5x5 mm flad transmitter Item 1302005
Vi har frigivet den nye 5x5x2 mm sender....
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com