Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Banen og Sporskifterne


Optegn banen og rediger den

Positionssystemet tegner et komplet layout for veje og spor. Bare lad bilen eller toget køre over alle veje og spor, mens du optager alle punkterne, og du vil få en ægte tegning af dit layout.

Hvad du også får, er alle de steder, hvor layoutet viger ud til en anden vej eller et andet spor. Normalt vil disse afvigelser være forsynet med forskellige typer af sporskifter som kan skiftes manuelt eller automatisk.

For at få en jævn og sikker kørsel med mange køretøjer på samme tid er det vigtigt at vide for hvert køretøj, hvad er foran det. GT-Command beregner mange gange i sekundet, hvilken rute et givet køretøj har, og hvilke mulige forhindringer, signaler, skilte, andre køretøjer etc. der er forude. Styresystemet  justere derpå hastigheden for at forebygge ulykker eller for at sikre korrekt standsning.

Intelligensen bag dette kommer fra en logisk model af hvert type sporskifte:
1) Klassisk afvigelse, til højre eller venstre
2) Fast kryds, som du bare kører lige over i 2 retninger
3) Kryds med enkelt træk for afvigelse, parallel afvigelse i begge retninger
4) Kryds med dobbelt træk for afvigelser, kan være forskellig i modsatte retninger.
5) Flere afvigelser, som regel 3 vejs.

På grund af den iinbyggede logik og den grafiske gengivelse i systemet vil køretøjerne kun adlyde regler i sin egen rute.

Når køretøjet tegner layout og finder afvigelser kan det identificere placeringen af ​​afvigelserne og nogle af typerne. Men brugeren skal dog bekræfte det og forbinde de faktiske sporet  i editoren.

Dit kørebillede

Rediger signaler, sporskifter, blokke, afsnit m.v.

Optegn banen og tilpas sporskifter m.v.

Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com